even voorstellen: Fleurine Whisperer mijn (coach)paard

Daar is ze dan!

Vanaf het moment dat ik paarden inzet bij mijn werk als systemisch werkend psycholoog groeide het verlangen naar mijn eigen paard om mee te werken. Met veel plezier en succes heb ik gebruik mogen maken van de paarden van anderen. Norah van mijn dochter Bibi, Fastrade van mijn vriendin Ingrid. Intussen bleef ik altijd om me heen kijken of ik zelf een therapie-kanjer tegenkwam. Mijn gevoel hierbij is altijd geweest, dat ik door met een eigen paard te werken dit werk nog kan verdiepen. Nog beter kan voelen wat er in de coaching, in de verbinding tussen mens en paard gebeurt. Scherper kan zien welke systemische ‘mededelingen’ er gedaan worden die mijn cli√ęnten weer stappen verder brengen in hun zelfbewustzijn en groei.

Fleurine – mijn fluisterpaard ūüôā

Fleurine Whisperer ontmoette ik via een berichtje op Facebook. What’s in a name! Een lieve en sensibele merrie die ooit gefokt is voor de dressuur. Het vermoeden is dat ze in haar jonge jaren zo hard aangepakt is dat er (waarschijnlijk) onomkeerbare schade is aangericht aan haar rug. Hierdoor kan ze niet meer bereden worden. Ze is acht jaar en heeft nu een carri√®reswitch gemaakt!

Heftig. Goed. Mooi. Intens. Van levensbelang.

…Zo klonk de feedback na de eerste coachingssessie die ik samen met Fleurine deed. Een verslag van deze sessie, vanzelfsprekend met toestemming van de cli√ęnt, volgt nog.

Wil jij haar ook eens ontmoeten voor een sessie, neem dan even contact met mij op.

Petra

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.