Familieopstellingen Houten

Familieopstellingen worden steeds bekender. Voor mij is deze methode al 10 jaar een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik organiseer maandelijks dagen waarop mensen met deze methode kennismaken en stappen zetten in hun persoonlijke proces. De dagen die ik organiseer vinden plaats in Asperen, 20 minuten
rijden van Houten. Daarnaast werk ik ook systemisch met paarden. Velen gingen je voor als vragensteller bij een opstelling:

Quote:
Petra’s liefde voor mensen is zo goed voelbaar. Dit maakt dat je je veilig voelt bij haar en je echt helemaal durft te laten zien. Zo is ze als geen ander in staat om heel snel vertrouwen te creëren. Zowel individueel als in groepen. De liefde combineert ze met een goede dosis pit en kritisch vermogen, waardoor ze je begeleidt naar de kern. | Elsbeth Tramper, Drietact. Ontwikkelaar van mens, team en organisatie.
.

Naast het werk in groepen werk ik, zoals ik aangaf,ook met familieopstellingen samen met paarden. systemische opstellingen met behulp van paarden is een relatief nieuw gebied maar minstens zo effectief als met een groep. Mijn paarden staan in Heukelum. Welkom!

Paardencoaching door een psycholoog Houten

Je ziet het steeds vaker: Paardencoaching. Zoals bij alle trends moet je goed blijven nadenken wat je doet. Zeker weten dat degene aan wie je jouw vraag en thema toevertrouwt, ook weet hoe hier professioneel mee om te gaan. Niet alle goede paardenkenners zijn goede mensenkenners.

Voor mij als psycholoog is het werken met paarden één van de manieren om mijn cliënten te helpen in hun persoonlijke proces. Wat mij betreft komt de begeleiding van de mens op de eerste plek en paarden zijn hierbij mijn ‘collega’s’. Ik doe dat op een stal in Heukelum, 25 minuten rijden van Houten. Ik werk met paarden vanuit’systemische invalshoek’. Te vergelijken met familieopstellingen. Deze organiseer ik overigens ook maandelijks op mijn praktijk in Asperen. Meer informatie over mijn werk met paarden: Systemische opstellingen met behulp van paarden.

Neem contact met mij op als je iets wilt vragen, of geef je op voor familieopstellingen via deze website.