Praktische informatie

Familieopstellingen in een groep: locatie en tijden

De familieopstellingen vinden plaats op Achterstraat 60 in Asperen. Parkeren kan voor de deur. De tijden zijn van 10.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. We houden regelmatig een pauze. Een heerlijke vegetarische lunch, koffie thee en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs.

Groepsgrootte, vraagstellers en representanten

Groepen bestaan bij mij uit maximaal 15 deelnemers, meestal zijn het er wat minder. Tijdens een opstellingsdag doen we maximaal 6 opstellingen; er zijn dus 6 ‘vraagstellers’. De rest van de groep bestaat uit representanten, mensen die zonder eigen vraag komen, en die een dag aanwezig zijn om dit proces mee te maken en mee te helpen mogelijk maken. Als vraagsteller ben je voor de overige vraagstellers ook representant. Als representant kun je gevraagd worden om voor ‘iets’ of ‘iemand’ uit het systeem van herkomst van de vraagsteller te gaan staan tijdens een opstelling. Een unieke ervaring om opstellingen van dichtbij mee te maken en te leren over de universele systemische principes van het opstellingenwerk.

Vertrouwelijkheid

De belangrijkste afspraak die we maken als groep is die van vertrouwelijkheid. Alles wat aan de orde komt, blijft binnen de vier muren van mijn praktijk. Dit is iets dat we bij aanvang van het werk met elkaar afspreken.

Deelname en Annuleren

Je deelname is bevestigd door jouw betaling via deze website. Het kan zijn dat de gekozen datum na bestelling toch niet goed uitkomt. Tot 21 dagen van te voren kun je dan een andere ééndaagse kiezen, in overleg met mij. Mocht je je deelname helemaal willen annuleren, dan kan dat kosteloos tot 21 dagen voor de opstellingsdag. Annuleer je daarna, dan kun je 50% van jouw betaling terug krijgen tot 7 dagen van tevoren. Vanaf 7 dagen voor de start van de familieopstellingen kun je je geld niet meer terugkrijgen. Ingeval van overmacht op het laatste moment kijken we samen of je jouw familieopstelling op een andere dag kunt inhalen.

Soms gaat het niet door: hoe lossen we het dan op?

Mochten er onvoldoende deelnemers zijn om opstellingen mee te kunnen doen, dan moet ik het annuleren en dan hoor je dat zo snel mogelijk. We hebben voor een opstelling een groep nodig. We verplaatsen dan jouw opstelling of representantenplek naar een andere door mijn georganiseerde opstellingsdag van jouw keuze. Als je dat niet wilt, dan krijg je je geld natuurlijk terug.

Opstelling met het paard

Een opstelling met een paard doen we meestal één op één. Je kunt voor een afspraak hiervoor contact met mij opnemen. Bij tijd en wijle zal ik opstellingen bij het paard in een groepje organiseren. Zo’n groepje is niet te groot. Het is mooi en interessant om opstellingen bij het paard van anderen te mee te maken. Ook hier geldt dat vertrouwelijkheid belangrijk is.

Kosten en teruggave verzekering

Je ontvangt, als je een opstellingsdag doet als vraagsteller, op jouw aanvraag, van mij een factuur die je kunt indienen bij je verzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent, dan krijg je vaak een deel terug. Op www.nvpa.org kun je zien of jouw pakket de juiste aanvullende verzekering hiervoor heeft. Als representant krijg je helaas niets terug van je verzekering. Je inschrijving voor een opstellingsdag is pas zeker als je betaald hebt. De factuur die je krijgt na een systemische opstelling met paarden, kun je ook indienen bij je verzekeraar. Vraag mij wel even om een speciale factuur hiervoor.

Reservelijst

Mocht je je willen inschrijven voor een opstelling, en de ‘voorraad’ is op (zo heet het in de webshop :), mail me dan even, dan zet ik je op de reservelijst. Mocht er iemand uitvallen, dan neem ik contact met je op.

Privacy

Ik zet mij als NVPA-therapeut en PSYCHOLOOG NIP in om je privacy te waarborgen.

Vragen

Heb je vragen over aanmelding, betaling, annulering, restitutie, reservelijst of wat dan ook, neem dan even contact met mij op.