tv-familieopstellingen-agenda

NIEUWE WEBSITE

Nieuwe website familieopstellingen

Vandaag, 30 november 2017 lanceer ik mijn nieuwe website die helemaal over familieopstellingen gaat en waar je je online kunt inschrijven als je een opstelling wilt of als representant wilt komen.

Steeds in ontwikkeling

In mijn 20-jarige ervaring als psycholoog heb ik in de manier waarop ik opstellingen begeleid steeds meer een eigen stijl ontwikkeld. Belangrijke leermeesters en inspirators zijn voor mij hierin geweest Stephan Hausner, Wibe Veenbaas, Franz Ruppert en Adyashanti. Ik ben heel dankbaar en ook trots dat mijn familieopstellingen-avonden steeds meer uit hun voegen puilden en er een roep klonk om meer en langer opstellingen geven. Door tweedaagsen te organiseren verwacht ik aan de gegroeide vraag naar mijn opstellingen tegemoet te kunnen komen. Ik hou van dit werk en leer van elke opstelling.

De wijsheid van de kudde

Heel gelukkig ben ik met mijn beslissing om ook met paarden te gaan werken. Vandaag rondde ik mijn opleiding bij bureau Wind af. Dank aan mijn opleiders Nicolle Temmen en Muriël Daal voor de prachtige leerrijke momenten. Ook een diepe buiging voor Ruud Knaapen die op de achtergrond aanwezig was en mij met zijn bevlogenheid voor het systemisch werken met paarden aanstak. Dit nieuwe terrein voelt als ruim en veelbelovend. Nu werk ik nog met ‘leenpaarden’, maar binnenkort zal ik mijn eigen paard op deze plek voorstellen. Ik blijf leren en het geleerde inzetten voor mijn werk met cliënten.

Binnenkort meer verhalen, blogs en artikelen op deze bladzijde.

Petra

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.