Familieopstellingen Utrecht

Familieopstellingen. Al 10 jaar organiseer ik maandelijks dagenwaarop mensen met deze methode kennismaken en stappen zetten in hun persoonlijke proces. Een prachtige methode die steeds meer bekendheid geniet. De dagen die ik organiseer vinden plaats in Asperen, 25 minuten rijden van Utrecht. Velen gingen je voor:

Petra’s liefde voor mensen is zo goed voelbaar. Dit maakt dat je je veilig voelt bij haar en je echt helemaal durft te laten zien. Zo is ze als geen ander in staat om heel snel vertrouwen te creëren. Zowel individueel als in groepen. De liefde combineert ze met een goede dosis pit en kritisch vermogen, waardoor ze je begeleidt naar de kern. | Elsbeth Tramper, Drietact. Ontwikkelaar van mens, team en organisatie.
.

Naast het werk in groepen werk ik ook met familieopstellingen samen met…paarden. systemische opstellingen met behulp van paarden is een relatief nieuw gebied maar minstens zo effectief als met een groep. Mijn paarden staan in Heukelum. Welkom!

Neem contact met mij op als je iets wilt vragen, of geef je op voor familieopstellingen via deze website.

Paardencoaching door een psycholoog Utrecht

Paardencoaching wordt op steeds meer plaatsen aangeboden. Aan de ene kant is dit prachtig; deze mooie dieren kunnen ons zoveel leren. Maar… aan de andere kant: hoe kom je er achter of jouw begeleider niet alleen maar verstand heeft van paarden, maar ook van mensen?

Zelf werk ik intussen al 20 jaar als psycholoog. Het werken met paarden is 3 jaar geleden in mijn leven gekomen, doordat mijn dochter een paard kreeg. Ik ontdekte wat paarden kunnen beteken en heb opleidingen gevolgd om deze dieren te leren ‘lezen’. Met mensen werkte ik al. Voor mij als psycholoog is het werken met paarden één van de manieren om mijn cliënten te helpen in hun persoonlijke proces. Ik doe dat op een stal in Heukelum, 25 minuten rijden van Utrecht. Ik werk met paarden vanuit ‘systemische invalshoek’. Te vergelijken met familieopstellingen. Deze organiseer ik overigens ook maandelijks op mijn praktijk in Asperen. Over mijn werk met paarden vind je meer info hier: Systemische opstellingen met behulp van paarden.