Familieopstellingen Geldermalsen

Als psycholoog begeleid ik al sinds 2008 familieopstellingen. Ik ervaar deze methode als een van de meest effectieve manieren om stappen te zetten in persoonlijke processen. Met enige regelmaat organiseer dagen waar je je voor kunt inschrijven als vraagsteller of als representant (deelnemer zonder eigen vraag).

Wil jij graag een familieopstelling doen? Welkom op mijn praktijk in Asperen, ongeveer 20 minuten rijden van Geldermalsen. Een familieopstelling met een paard. Het kan. systemische opstellingen met behulp van paarden zijn steeds meer mijn specialiteit aan het worden. Mijn paarden staan in Heukelum. Velen gingen je voor:

Ik vond de sessie met het paard heel fijn. Ik denk dat het doel wat ik in gedachten had ook echt bereikt is, namelijk dat het mij geholpen heeft om iets in te zien waar ik niet helemaal bewust van was. Ook het verwoorden van dingen waar ik wel bewust van was is heel belangrijk voor mij geweest. Jouw
manier van werken met het paard en het luisteren waren heel prettig. - Annemieke

Paardencoaching door een psycholoog Geldermalsen

Paardencoaching wordt steeds populairder. Hoe weet je zeker dat jouw begeleider een gedegen professional is? Met andere woorden: heeft jouw paardencoach ook’verstand van mensen?’
Voor mij als psycholoog is het werken met paarden één van de manieren om mijn cliënten te helpen in hun persoonlijke proces. Wat mij betreft komt de begeleiding van de mens op de eerste plek en paarden zijn hierbij mijn ‘collega’s’. Ik doe dat op een stal in Heukelum, 20 minuten rijden van Geldermalsen. Ik werk met paarden vanuit ‘systemische invalshoek’. Te vergelijken met familieopstellingen. Deze organiseer ik overigens ook maandelijks op mijn praktijk in Asperen. Meer informatie over werk met paarden: Systemische opstellingen met behulp van paarden.

Een familieopstelling is een methode om de systemische achtergrond van vragen en klachten helder te krijgen en tot een oplossingsrichting te komen. Neem contact met mij op als je iets wilt vragen, of geef je op via deze website.